490_infoblad_fi.jpg

Ammattitaitoinen LVI-tiimi palveluksessanne!

Ab Alf Slussnäs Oy:n asennushankkeet ovat tänä päivänä jaettavissa kolmeen erilliseen ryhmään: Uudisasennukset ja saneeraukset, omakotiasennukset ja päivittäinen pikahuolto.

Uudisasennukset ja saneeraukset

Tämä on suurin ja merkittävin toiminta-alue. Asiakkaita ovat teollisuuslaitokset, pienet ja keskisuuret yritykset sekä julkinen sektori. Suuriin urakoihin kuuluvat esimerkiksi teollisuuskiinteistöt, tuotantotilat, kerrostalot, koulut, päiväkodit ja muut julkiset rakennukset.

Omakotiasennukset

Omakotiasennuksiin kuuluvat sekä uudisrakennukset että olemassa olevien putkistojärjestelmien saneeraukset ja lämpöpannujen vaihdot. Useissa tapauksissa on kyse kokonaisratkaisuista, joissa vastaamme omakotitalon kaikista LVI-asennuksista.

Päivittäinen pikahuolto

Päivittäinen pikahuolto on erityisen tärkeä asiakkaillemme. Meillä on riittävästi kapasiteettia kyetäksemme lyhyellä varoitusajalla ratkaisemaan vesi- ja lämpöjärjestelmien mitä kirjavimmat ongelmat. Pikahuolto onkin monasti ensimmäinen yhteytemme uuteen asiakkaaseen. Siksi se on tärkeä myös meille. Nopeasti ja hyvin suoritettu työ synnyttää luottamusta ja luo uusia, pitkäaikaisia asiakassuhteita.

Stara

Ab Alf Slussnäs Oy on seudun johtava LVI-yritys ja matalaenergian asiantuntija. Tästä voit tutustua referenssiimme ja palveluihimme!